Workshops

Nieuwe Workshops najaar 2019

In oktober en november zijn er weer twee leuke mozaïek workshops te volgen bij Collage Kunstcentrum, Zuiderinslag 4B in Hoevelaken.

In workshop W4 maak je je eigen 3D ondergrond voor een mozaïekbeeld. Workshop W8 is de populaire workshop Romeins Marmermozaïek, nu met de mogelijkheid om zelf met de mozaïekhamer te leren werken.

Je kunt je opgeven via https://collage-hoevelaken.nl/inschrijven/. Tot ziens!

 

 

Workshop Romeins Mozaïek

zaterdag 17 november: 10.00-15.00 uur

Locatie: Collage Kunstcentrum

Zuiderinslag 4B, Hoevelaken

Sinds de klassieke oudheid spreken de prachtige Romeinse mozaïekvloeren tot de verbeelding. Van strak uitgevoerde geometrische patronen in zwart-wit tot uitbundige figuren en sierranden in vele kleuren marmer. In deze workshop maakt u van steentjes van echt marmer een detail van een originele Romeinse mozaïekvloer. De workshop is voor beginners, maar ook voor hen die eerder hebben kennis gemaakt met deze techniek, want er is keuze uit meerdere voorbeelden in zwart-wit of meer kleuren. U leert hoe Romeinen hun mozaïek legden en hoe u de marmeren steentjes op maat breekt en lijmt.

 

Kosten €45,= + materiaalkosten €17,=

 

Opgeven via https://collage-hoevelaken.nl/inschrijven/ voor cursus: workshop romeins mozaïek nummer: W7

Voor meer informatie zie ook workshop W7 onder: https://collage-hoevelaken.nl/workshops/

 

 

  • Aangemaakt op .
  • Hits: 1650

 © 2018 Combi Mozaiek

X

© 2018 Combimozaiek.nl

Op deze gehele website zijn auteursrechten van toepassing - overnemen van afbeeldingen of teksten is niet toegestaan zonder onze uitdrukkelijke toestemming.